Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vnktop hhha
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Šiškov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiškov met een sublieme pass. Janev heeft problemen om de bal te vangen. Zdravkov rent richting de bal. Zdravkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vnktop - hhha 0:1

9e minuut.
Božinovski probeert naar een medespeler te passen. Dukov is nu in balbezit. Dukov geeft een hoge lob. Apostolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolovski draait met de bal, schiet en ... Zdraveski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Nikolov kan de bal niet met de borst controleren. Trajanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanov passt de bal met de wreef. Zdravkov rent richting de bal. Zdravkov haalt uit met een fantastische trap. Zdraveski bokst de bal weg.

33e minuut.
Dukov met de inworp. Božinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Božinovski passt de bal in één keer door. Zdravkov rent richting de bal. Zdravkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Trajanov met een sublieme pass. Kralevski rent richting de bal. Kralevski passt de bal zonder na te denken. Zdravkov is nu in balbezit. Zdravkov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
vnktop - hhha 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vnktop 64%, hhha 36%.
vnktop - hhha 0:2

51e minuut.
Šiškov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minčev is nu in balbezit. Minčev geeft een hoge lob. Nunkov rent richting de bal. Nunkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Trajanov rent richting de bal. Trajanov passt de bal met de wreef. Kokarev rent richting de bal. Zdravkov verovert de bal door een tackle van achteren. Zdravkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zdravkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdravkov draait met de bal, schiet en ... Zdraveski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vnktop - hhha 0:3

81e minuut.
Dulev geeft een lange en hoge pass. Daar is Karčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunkov is nu in balbezit. Nunkov draait met de bal, schiet en ... Simovski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vnktop 62%, hhha 38%.
vnktop - hhha 0:3