Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gajba Piva marsovci
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Crvenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Denkov verovert de bal door een tackle van achteren. Denkov passt de bal in één keer door. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gajba Piva - marsovci 1:0

44e minuut.
Stanoev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jovanovski met de inworp. Denkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denkov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gajba Piva 38%, marsovci 62%.
Gajba Piva - marsovci 1:0

50e minuut.
Serafimovski passt de bal zonder na te denken. Sendov is nu in balbezit. Cvetkov begaat een overtreding. Sendov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sendov kan niet meer verder spelen. Naumovski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Crvenkovski passt de bal zonder na te denken. Simovski rent richting de bal. Benkovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benkovski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ќosev rent richting de bal. Ќosev passt de bal zonder na te denken. Trpeski probeert naar een medespeler te passen. Naumovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumovski schiet op doel. Čakalarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Dumbalakov de bal onder controle te krijgen. Cončev kopt de bal weg. Denkov heeft problemen om de bal te vangen. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gajba Piva 58%, marsovci 42%.
Gajba Piva - marsovci 1:0