Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aleksandar Makedonski adrijan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Stojkov speelt de bal door. Karčev rent richting de bal. Trpeski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trpeski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kneževiќ onderschept slim de pass. Kneževiќ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trpeski de bal. Čadikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čadikovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Karadžev geeft een hoge lob. Božinoski kan de bal niet met de borst controleren. Božinoski probeert naar een medespeler te passen. Lekov rent richting de bal. Lekov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aleksandar Makedonski - adrijan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aleksandar Makedonski 54%, adrijan 46%.
FC Aleksandar Makedonski - adrijan 0:1

47e minuut.
Docevski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lekov de bal. Simitčiev is nu in balbezit. Lekov is nu in balbezit. Lekov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Budžakoski rent richting de bal. Budžakoski passt de bal zonder na te denken. Kazepov is nu in balbezit. Simitčiev verovert de bal door een tackle van achteren. Simitčiev schiet op doel. Serafimovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kazepov geeft de bal voor. Inworp. Karadžev met de inworp. Lekov is nu in balbezit. Lekov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanoev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kneževiќ kan de bal niet met de borst controleren. Kneževiќ probeert naar een medespeler te passen. Kotev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Stojkov passt de bal zonder na te denken. Docevski rent richting de bal. Docevski probeert naar een medespeler te passen. Simitčiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitčiev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stojkov passt de bal met de wreef. Karčev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Božinoski. Božinoski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Karčev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stojkov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karčev rent richting de bal. Karčev geeft de bal voor. Daar is Čadikovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čadikovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aleksandar Makedonski 57%, adrijan 43%.
FC Aleksandar Makedonski - adrijan 0:1