Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marsovci Fc Kit-Go Pehcevo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Neskovski met een sublieme pass. Todevski geeft de bal voor. Crvenkovski rent richting de bal. Vaskov onderschept slim de pass. Vaskov draait met de bal, schiet en ... Čakalarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Neskovski geeft de bal voor. Bosevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski rent richting de bal. Bosevski onderschept slim de pass. Bosevski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Čakalarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bosevski passt de bal zonder na te denken. Daar is Damcevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damcevski passt de bal met de wreef. Vaskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marsovci - Fc Kit-Go Pehcevo 0:1

34e minuut.
Končaliev geeft een lange en hoge pass. Damcevski rent richting de bal. Met opzet legt Simovski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Simovski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Todevski zal de hoekschop nemen. Damcevski rent richting de bal. Damcevski probeert naar een medespeler te passen. Končaliev rent richting de bal. Končaliev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
marsovci - Fc Kit-Go Pehcevo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marsovci 59%, Fc Kit-Go Pehcevo 41%.
marsovci - Fc Kit-Go Pehcevo 0:2

52e minuut.
Endekovski rent richting de bal. Endekovski geeft de bal voor. Stanoev kopt de bal weg. Daar is Dumbalakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumbalakov draait met de bal, schiet en ... Šiškov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marsovci 32%, Fc Kit-Go Pehcevo 68%.
marsovci - Fc Kit-Go Pehcevo 0:2