Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andrej city Gajba Piva
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Daev met een sublieme pass. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpkovski rent richting de bal. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Čučkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibrecki onderschept slim de pass. Zibrecki passt de bal met de wreef. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Karandžulov speelt de bal door. Pogončev is nu in balbezit. Pogončev passt de bal zonder na te denken. Spasov is nu in balbezit. Spasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Serafimovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimovski passt de bal zonder na te denken. Karčev speelt de bal door. Spasov rent richting de bal. Spasov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andrej city 41%, Gajba Piva 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andrej city - Gajba Piva 0:0

50e minuut.
Jovanovski passt de bal zonder na te denken. Kazepov is nu in balbezit. Kazepov passt de bal in één keer door. Sendov is nu in balbezit. Sendov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Pogončev passt de bal in één keer door. Trpkovski is nu in balbezit. Trpkovski probeert naar een medespeler te passen. Spasov is nu in balbezit. Spasov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Karčev de bal. Karčev passt de bal met de wreef. Spasov heeft problemen om de bal te vangen. Trpkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpkovski schiet op doel. Uzunovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Torov met de inworp. Karčev rent richting de bal. Karčev passt de bal zonder na te denken. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andrej city - Gajba Piva 0:1

84e minuut.
Kazepov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazepov met een sublieme pass. Karadžev heeft problemen om de bal te vangen. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Benkovski kopt de bal weg. Torov rent richting de bal. Torov geeft de bal voor. Daev is nu in balbezit. Daev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andrej city 43%, Gajba Piva 57%.
andrej city - Gajba Piva 0:1