Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aleksandar Makedonski LIVERPOOL 5000
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Božinoski probeert naar een medespeler te passen. Karčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karčev speelt de bal door. Čadikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čadikovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mircevski onderschept slim de pass. Mircevski probeert naar een medespeler te passen. Trajanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotev is nu in balbezit. Kotev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Sarakinov met een harde bal richting middenveld. Matliev kopt de bal weg. Čadikovski rent richting de bal. Čadikovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Petrov met een sublieme pass. Dulev rent richting de bal. Dulev passt de bal zonder na te denken. Tonev is nu in balbezit. Tonev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kostadinov geeft een hoge lob. Inworp. Madžarov met de inworp. Endekovski heeft problemen om de bal te vangen. Endekovski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Petrov speelt de bal door. Endekovski is nu in balbezit. Endekovski passt de bal zonder na te denken. Tonev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kneževiќ passt de bal zonder na te denken. Kotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotev haalt uit met een fantastische trap. Savevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarakinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aleksandar Makedonski - LIVERPOOL 5000 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aleksandar Makedonski 62%, LIVERPOOL 5000 38%.
FC Aleksandar Makedonski - LIVERPOOL 5000 1:0

53e minuut.
Stamenkovski rent richting de bal. Karčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamenkovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stamenkovski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Vasilev probeert naar een medespeler te passen. Čadikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Savevski is nu in balbezit. Čadikovski verovert de bal door een tackle van achteren. Čadikovski draait met de bal, schiet en ... Sarakinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kostadinov geeft de bal voor. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov speelt de bal door. Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ draait met de bal, schiet en ... Sarakinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Stamenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamenkovski geeft een hoge lob. Božinoski probeert naar een medespeler te passen. Karčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karčev geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aleksandar Makedonski - LIVERPOOL 5000 2:0

68e minuut.
Trajanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Misajlovski komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Madžarov zal de hoekschop nemen. Serafimovski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Vasilev probeert naar een medespeler te passen. Savevski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čadikovski. Savevski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Savevski kan niet meer verder spelen. Dulev komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Stojkov passt de bal zonder na te denken. Kotev is nu in balbezit. Kotev passt de bal zonder na te denken. Karčev is nu in balbezit. Karčev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aleksandar Makedonski 54%, LIVERPOOL 5000 46%.
FC Aleksandar Makedonski - LIVERPOOL 5000 2:0