Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shqiperia f.c adrijan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Simitčiev passt de bal in één keer door. Kitančev is nu in balbezit. Simitčiev onderschept slim de pass. Lekov is nu in balbezit. Lekov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Endekovski probeert de bal met de borst te controleren. Sprostranov rent richting de bal. Sprostranov passt de bal met de wreef. Endekovski rent richting de bal. Endekovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitanov geeft de bal voor. Sprostranov kopt de bal weg. Daar is Endekovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endekovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stojčev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mončev komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Kitančev passt de bal met de wreef. Antonov rent richting de bal. Antonov passt de bal met de wreef. Trpeski met een sublieme pass. Trpkovski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shqiperia f.c 49%, adrijan 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shqiperia f.c - adrijan 0:0

74e minuut.
Božinoski speelt de bal door. Lekov rent richting de bal. Lekov passt de bal met de wreef. Simitčiev rent richting de bal. Simitčiev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Antonov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novevski met de inworp. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Mazneikov geeft een hoge lob. Inworp. Karadžev met een snelle inworp. Lekov geeft de bal voor. Mazneikov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Davidov met een snelle inworp. Kitanov rent richting de bal. Kitanov met een sublieme pass. Trpenovski is nu in balbezit. Trpenovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shqiperia f.c 43%, adrijan 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shqiperia f.c - adrijan 0:0