Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marsovci andrej city
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Karadžev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžev geeft de bal voor. Daar is Torov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simovski is nu in balbezit. Simovski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Stanoev onderschept slim de pass. Stanoev speelt de bal door. Talevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbalakov is nu in balbezit. Dumbalakov schiet op doel. Ristovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Crvenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpkovski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanoev. Trpkovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pogončev met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marsovci 54%, andrej city 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marsovci - andrej city 0:0

46e minuut.
Pogončev rent richting de bal. Dumbalakov onderschept slim de pass. Dumbalakov met een sublieme pass. Malčankov rent richting de bal. Malčankov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Ristovski trapt de bal weg. Stanoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanoev passt de bal met de wreef. Simovski heeft problemen om de bal te vangen. Simovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marsovci - andrej city 1:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Čakalarov trapt de bal weg. Pogončev kopt de bal weg. Trpkovski is nu in balbezit. Trpkovski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marsovci - andrej city 1:1

86e minuut.
Stanoev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daev met de inworp. Trpkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpkovski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Cvetkov rent richting de bal. Zibrecki onderschept slim de pass. Gudžoski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zibrecki raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Trpkovski neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
marsovci - andrej city 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marsovci 44%, andrej city 56%.
marsovci - andrej city 1:2