Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kit-Go Pehcevo Gajba Piva
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Cončev rent richting de bal. Cončev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Langov de bal onder controle te krijgen. Ќosev is nu in balbezit. Ќosev haalt uit met een fantastische trap. Šiškov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Bosevski rent richting de bal. Bosevski geeft de bal voor. Daar is Vaskov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Končaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Končaliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kit-Go Pehcevo - Gajba Piva 1:0

11e minuut.
Neskovski is nu in balbezit. Kazepov onderschept slim de pass. Kazepov probeert naar een medespeler te passen. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Šiškov met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Neskovski de bal. Kazepov met een sublieme pass. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Todevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todevski passt de bal zonder na te denken. Benkovski met een sublieme pass. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Jovanovski onderschept slim de pass. Jovanovski met een sublieme pass. Ќosev is nu in balbezit. Kazepov is nu in balbezit. Kazepov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Serafimovski onderschept slim de pass. Serafimovski met een sublieme pass. Benkovski probeert de bal aan de voet te houden. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Serafimovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazepov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazepov geeft een hoge lob. Jovanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanovski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Angelevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelevski geeft de bal voor. Cončev kopt de bal weg. Ќosev is nu in balbezit. Ќosev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ќosev rent richting de bal. Ќosev passt de bal met de wreef. Langov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jovanovski rent richting de bal. Jovanovski speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kit-Go Pehcevo 64%, Gajba Piva 36%.
Fc Kit-Go Pehcevo - Gajba Piva 1:0

54e minuut.
Naumovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumovski passt de bal met de wreef. Neskovski heeft problemen om de bal te vangen. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šiškov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Jovanovski speelt de bal door. Bosevski heeft problemen om de bal te vangen. Bosevski passt de bal in één keer door. Vaskov is nu in balbezit. Vaskov haalt uit met een fantastische trap. Uzunovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Angelevski geeft de bal voor. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelevski rent richting de bal. Ќosev onderschept slim de pass. Ќosev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Cončev is nu in balbezit. Bosevski verovert de bal door een tackle van achteren. Bosevski passt de bal met de wreef. Vaskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Serafimovski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naumovski met een snelle inworp. Kazepov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazepov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kit-Go Pehcevo 59%, Gajba Piva 41%.
Fc Kit-Go Pehcevo - Gajba Piva 1:0