Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gajba Piva Fc Kit-Go Pehcevo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Benkovski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Damcevski de bal onder controle te krijgen. Bosevski speelt de bal door. Daar is Vaskov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaskov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Serafimovski passt de bal in één keer door. Neskovski rent richting de bal. Benkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kazepov de bal. Kazepov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Damcevski verovert de bal door een tackle van achteren. Damcevski probeert naar een medespeler te passen. Vaskov rent richting de bal. Vaskov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gajba Piva - Fc Kit-Go Pehcevo 0:1

23e minuut.
Cončev met een sublieme pass. Jovanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanovski met een sublieme pass. Ќosev rent richting de bal. Ќosev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vaskov rent richting de bal. Vaskov haalt uit met een fantastische trap. Naumovski kopt de bal weg. Bosevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosevski haalt uit met een fantastische trap. Uzunovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Doeltrap. Naumovski trapt de bal weg van het doel. Neskovski kopt de bal weg. Todevski probeert de bal met de borst te controleren. Todevski passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gajba Piva 48%, Fc Kit-Go Pehcevo 52%.
Gajba Piva - Fc Kit-Go Pehcevo 0:1

87e minuut.
Serafimovski probeert naar een medespeler te passen. Kazepov rent richting de bal. Kazepov passt de bal zonder na te denken. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gajba Piva - Fc Kit-Go Pehcevo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gajba Piva 43%, Fc Kit-Go Pehcevo 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gajba Piva - Fc Kit-Go Pehcevo 1:1