Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aleksandar Makedonski andrej city
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Kotev passt de bal in één keer door. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev passt de bal met de wreef. Čadikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čadikovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Karčev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotev rent richting de bal. Kotev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karčev de bal. Karčev geeft een lange en hoge pass. Ristovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čadikovski is nu in balbezit. Čadikovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aleksandar Makedonski - andrej city 1:0

27e minuut.
Karandžulov probeert naar een medespeler te passen. Stojkov rent richting de bal. Met opzet legt Dimov zijn tegenspeler op de grond. Dimov krijgt een gele kaart. Stojkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Stojkov met een snel genomen vrije trap. Karandžulov rent richting de bal. Čadikovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čadikovski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Zibrecki is nu in balbezit. Zibrecki geeft een hoge lob. Vasilev probeert de bal met de borst te controleren. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kazepov rent richting de bal. Kazepov geeft een hoge lob. Kotev kopt de bal weg. Karandžulov is nu in balbezit. Karandžulov geeft een hoge lob. Serafimovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aleksandar Makedonski 48%, andrej city 52%.
FC Aleksandar Makedonski - andrej city 1:0

52e minuut.
Stojkov passt de bal zonder na te denken. Kotev is nu in balbezit. Kotev passt de bal in één keer door. Čadikovski is nu in balbezit. Čadikovski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Stojkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojkov geeft de bal voor. Klungelig pakt Karadžev de bal. Čadikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čadikovski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojkov rent richting de bal. Stojkov probeert naar een medespeler te passen. Čadikovski is nu in balbezit. Čadikovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Talevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čadikovski is nu in balbezit. Kotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotev draait met de bal, schiet en ... Karadžev probeert de bal aan de voet te houden. Ristovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ristovski niet meer kan verder spelen. Slankov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Karadžev geeft de bal voor. Božinoski kopt de bal weg. Dimov rent richting de bal. Georgiev rent richting de bal. Georgiev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Vasilev passt de bal zonder na te denken. Kotev is nu in balbezit. Karčev maakt een afschuwelijke overtreding. Karčev krijgt een gele kaart. Kotev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vasilev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aleksandar Makedonski 27%, andrej city 73%.
FC Aleksandar Makedonski - andrej city 1:0