Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gajba Piva adrijan
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Kazepov met een sublieme pass. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mončev onderschept slim de pass. Kazepov rent richting de bal. Kazepov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Serafimovski kopt de bal weg. Ќosev heeft problemen om de bal te vangen. Mončev rent richting de bal. Kazepov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazepov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Lekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekov probeert naar een medespeler te passen. Novevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Novevski geeft een hoge lob. Simitčiev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gajba Piva - adrijan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gajba Piva 62%, adrijan 38%.
Gajba Piva - adrijan 0:1

56e minuut.
Simitčiev draait met de bal, schiet en ... Tenev kopt de bal weg. Daar is Cončev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov schiet op doel. Uzunovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gajba Piva 33%, adrijan 67%.
Gajba Piva - adrijan 0:1