Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kit-Go Pehcevo FC Aleksandar Makedonski
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Končaliev met de inworp. Stojkov rent richting de bal. Bosevski verovert de bal door een tackle van achteren. Bosevski geeft een lange en hoge pass. Serafimovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

27e minuut.
Todevski is nu in balbezit. Todevski passt de bal in één keer door. Vaskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosevski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Neskovski de bal. Kotev verovert de bal door een tackle van achteren. Kotev speelt de bal door. Čadikovski is nu in balbezit. Čadikovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Stojkov verovert de bal door een tackle van achteren. Stojkov geeft de bal voor. Kneževiќ rent richting de bal. Čadikovski onderschept slim de pass. Čadikovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kit-Go Pehcevo 45%, FC Aleksandar Makedonski 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Kit-Go Pehcevo - FC Aleksandar Makedonski 0:0

60e minuut.
Vasilev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Todevski met de inworp. Klungelig pakt Bosevski de bal. Bosevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kit-Go Pehcevo - FC Aleksandar Makedonski 1:0

63e minuut.
Božinoski verovert de bal door een tackle van achteren. Božinoski met een sublieme pass. Čadikovski rent richting de bal. Čadikovski draait met de bal, schiet en ... Šiškov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Kit-Go Pehcevo - FC Aleksandar Makedonski 1:1

80e minuut.
Kotev rent richting de bal. Kotev probeert naar een medespeler te passen. Čadikovski rent richting de bal. Čadikovski haalt uit met een fantastische trap. Langov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Vasilev de bal. Vasilev passt de bal met de wreef. Neskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotev verovert de bal door een tackle van achteren. Kotev haalt uit met een fantastische trap. Šiškov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kit-Go Pehcevo 52%, FC Aleksandar Makedonski 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Kit-Go Pehcevo - FC Aleksandar Makedonski 1:1