Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andrej city shqiperia f.c
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 13.1
zwak Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Karčev onderschept slim de pass. Karčev passt de bal met de wreef. Čakalarov rent richting de bal. Dimov rent richting de bal. Dimov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Inworp. Antonov met de inworp. Klungelig pakt Kitančev de bal. Lukiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukiќ geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Kitanov passt de bal zonder na te denken. Torov is nu in balbezit. Torov passt de bal zonder na te denken. Trpenovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpenovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andrej city - shqiperia f.c 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andrej city 35%, shqiperia f.c 65%.
andrej city - shqiperia f.c 0:1

50e minuut.
Mazneikov rent richting de bal. Lukiќ verovert de bal door een tackle van achteren. Kitančev is nu in balbezit. Lukiќ verovert de bal door een tackle van achteren. Lukiќ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daev kopt de bal weg. Klungelig pakt Karčev de bal. Karčev speelt de bal door. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andrej city - shqiperia f.c 1:1

78e minuut.
Zibrecki passt de bal met de wreef. Lukiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukiќ speelt de bal door. Dimov is nu in balbezit. Dimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andrej city 38%, shqiperia f.c 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andrej city - shqiperia f.c 1:1