Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIVERPOOL 5000 Gajba Piva
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Zlatanovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Endekovski de bal. Endekovski geeft de bal voor. Tonev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cončev geeft de bal voor. Kazepov is nu in balbezit. Met opzet legt Petrov zijn tegenspeler op de grond. Petrov krijgt een gele kaart. Kazepov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Endekovski is nu in balbezit. Endekovski passt de bal in één keer door. Cončev bereikt de bal nog maar net als eerste. Endekovski verovert de bal door een tackle van achteren. Endekovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIVERPOOL 5000 - Gajba Piva 1:0

13e minuut.
Tomulevski verovert de bal door een tackle van achteren. Tomulevski met een sublieme pass. Endekovski rent richting de bal. Tonev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonev draait met de bal, schiet en ... Paal! Uzunovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Endekovski is nu in balbezit. Endekovski speelt de bal door. Benkovski is nu in balbezit. Tonev verovert de bal door een tackle van achteren. Tonev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Tonev passt de bal in één keer door. Petrov is nu in balbezit. Petrov passt de bal zonder na te denken. Tonev is nu in balbezit. Tonev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIVERPOOL 5000 - Gajba Piva 2:0

37e minuut.
Matliev rent richting de bal. Kazepov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazepov speelt de bal door. Ќosev rent richting de bal. Ќosev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LIVERPOOL 5000 - Gajba Piva 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIVERPOOL 5000 41%, Gajba Piva 59%.
LIVERPOOL 5000 - Gajba Piva 2:1

72e minuut.
Cončev rent richting de bal. Benkovski rent richting de bal. Endekovski met een sublieme pass. Tomulevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomulevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Stamenkovski met de inworp. Mircevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazepov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kazepov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kazepov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Stamenkovski met een sublieme pass. Daar is Cončev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endekovski begaat een overtreding. Endekovski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIVERPOOL 5000 33%, Gajba Piva 67%.
LIVERPOOL 5000 - Gajba Piva 2:1