Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kit-Go Pehcevo LIVERPOOL 5000
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Šiškov met een sublieme pass. Petrov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Endekovski de bal onder controle te krijgen. Tonev rent richting de bal. Tonev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosevski onderschept slim de pass. Bosevski speelt de bal door. Vaskov rent richting de bal. Vaskov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mircevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosevski verovert de bal door een tackle van achteren. Bosevski passt de bal in één keer door. Vaskov is nu in balbezit. Vaskov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kit-Go Pehcevo - LIVERPOOL 5000 1:0

15e minuut.
Mircevski passt de bal met de wreef. Petrov is nu in balbezit. Petrov passt de bal in één keer door. Endekovski rent richting de bal. Endekovski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Damcevski rent richting de bal. Endekovski verovert de bal door een tackle van achteren. Endekovski probeert naar een medespeler te passen. Tomulevski geeft een lange en hoge pass. Tonev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Angelevski controleert de bal met de borst. Zlatanovski rent richting de bal. Endekovski is nu in balbezit. Endekovski schiet op doel. Šiškov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Kit-Go Pehcevo - LIVERPOOL 5000 1:1

45e minuut.
Endekovski is nu in balbezit. Neskovski verovert de bal door een tackle van achteren. Neskovski passt de bal in één keer door. Tonev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kit-Go Pehcevo - LIVERPOOL 5000 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kit-Go Pehcevo 62%, LIVERPOOL 5000 38%.
Fc Kit-Go Pehcevo - LIVERPOOL 5000 1:2

53e minuut.
Endekovski is nu in balbezit. Neskovski verovert de bal door een tackle van achteren. Mircevski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mircevski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mircevski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Endekovski geeft een hoge lob. Bosevski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matliev. Matliev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kit-Go Pehcevo 66%, LIVERPOOL 5000 34%.
Fc Kit-Go Pehcevo - LIVERPOOL 5000 1:2