Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIVERPOOL 5000 Fc Kit-Go Pehcevo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Tonev passt de bal met de wreef. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev geeft een lange en hoge pass. Bosevski is nu in balbezit. Bosevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIVERPOOL 5000 - Fc Kit-Go Pehcevo 0:1

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trajanov met een harde bal richting middenveld. Endekovski met een sublieme pass. Endekovski is nu in balbezit. Endekovski schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Endekovski rent richting de bal. Endekovski geeft een lange en hoge pass. Tonev rent richting de bal. Tonev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LIVERPOOL 5000 - Fc Kit-Go Pehcevo 1:1

13e minuut.
Angelevski heeft problemen om de bal te vangen. Tonev verovert de bal door een tackle van achteren. Endekovski is nu in balbezit. Endekovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIVERPOOL 5000 - Fc Kit-Go Pehcevo 2:1

20e minuut.
Končaliev geeft een lange en hoge pass. Neskovski heeft problemen om de bal te vangen. Neskovski met een sublieme pass. Vaskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tomulevski geeft een hoge lob. Serafimovski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zlatanovski. Zlatanovski krijgt een gele kaart. Serafimovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Serafimovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vaskov is nu in balbezit. Vaskov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Endekovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonev is nu in balbezit. Tonev draait met de bal, schiet en ... Tomulevski rent richting de bal. Tomulevski haalt uit met een fantastische trap. Šiškov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIVERPOOL 5000 47%, Fc Kit-Go Pehcevo 53%.
LIVERPOOL 5000 - Fc Kit-Go Pehcevo 2:1

68e minuut.
Šiškov met een harde bal richting middenveld. Damcevski is nu in balbezit. Damcevski met een sublieme pass. Bosevski rent richting de bal. Bosevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tonev bereikt de bal nog maar net als eerste. Neskovski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tonev. Tonev krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Šiškov trapt de bal weg. Bosevski rent richting de bal. Petrov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Petrov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Tomulevski rent richting de bal. Tomulevski met een sublieme pass. Langov is nu in balbezit. Tonev verovert de bal door een tackle van achteren. Tonev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LIVERPOOL 5000 - Fc Kit-Go Pehcevo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIVERPOOL 5000 45%, Fc Kit-Go Pehcevo 55%.
LIVERPOOL 5000 - Fc Kit-Go Pehcevo 3:1