Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marsovci shqiperia f.c
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 14.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Dumbalakov kopt de bal weg. Simovski is nu in balbezit. Kitančev rent richting de bal. Dumbalakov onderschept slim de pass. Dumbalakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Malčankov rent richting de bal. Pascua onderschept slim de pass. Pascua geeft een hoge lob. Daar is Trpenovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trpenovski draait met de bal, schiet en ... Čakalarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
marsovci - shqiperia f.c 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marsovci 51%, shqiperia f.c 49%.
marsovci - shqiperia f.c 0:1

57e minuut.
Čakalarov met een harde bal richting middenveld. Dinov kopt de bal weg. Daar is Kitančev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simovski rent richting de bal. Simovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marsovci - shqiperia f.c 1:1

59e minuut.
Endekovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Endekovski verovert de bal door een tackle van achteren. Endekovski haalt uit met een fantastische trap. Čakalarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marsovci - shqiperia f.c 1:2

74e minuut.
Daar is Simovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitanov probeert naar een medespeler te passen. Dinov is nu in balbezit. Trpkovski onderschept slim de pass. Trpkovski haalt uit met een fantastische trap. Čakalarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Cvetkov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Misajlovski met een snelle inworp. Endekovski is nu in balbezit. Endekovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marsovci - shqiperia f.c 1:3

80e minuut.
Endekovski passt de bal in één keer door. Daar is Trpenovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinov is nu in balbezit. Trpenovski verovert de bal door een tackle van achteren. Trpenovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dumbalakov onderschept slim de pass. Dumbalakov geeft een hoge lob. Daar is Kitančev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Simovski haalt uit met een fantastische trap. Angelevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marsovci - shqiperia f.c 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marsovci 49%, shqiperia f.c 51%.
marsovci - shqiperia f.c 2:3