Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shqiperia f.c marsovci
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 14.9
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Trpkovski geeft een hoge lob. Davidov kopt de bal weg. Dinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Misajlovski rent richting de bal. Misajlovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Crvenkovski heeft problemen om de bal te vangen. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski passt de bal zonder na te denken. Trpenovski rent richting de bal. Trpenovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Antonov kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simovski rent richting de bal. Simovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Petrevski geeft een lange en hoge pass. Malčankov is nu in balbezit. Malčankov speelt de bal door. Simovski is nu in balbezit. Simovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Angelevski met een harde bal richting middenveld. Stanoev kopt de bal weg. Dumbalakov rent richting de bal. Dumbalakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Levski is nu in balbezit. Malčankov onderschept slim de pass. Malčankov probeert naar een medespeler te passen. Simovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Simovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Stanoev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Čakalarov de bal onder controle te krijgen. Antonov rent richting de bal. Dumbalakov verovert de bal door een tackle van achteren. Dumbalakov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shqiperia f.c 50%, marsovci 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shqiperia f.c - marsovci 0:0

47e minuut.
Stanoev verovert de bal door een tackle van achteren. Stanoev met een sublieme pass. Pascua rent richting de bal. Dumbalakov is nu in balbezit. Dumbalakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shqiperia f.c - marsovci 0:1

51e minuut.
Kitančev rent richting de bal. Stanoev verovert de bal door een tackle van achteren. Stanoev speelt de bal door. Simovski is nu in balbezit. Simovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shqiperia f.c - marsovci 0:2

58e minuut.
Trpkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitančev rent richting de bal. Kitančev passt de bal zonder na te denken. Trpenovski is nu in balbezit. Trpenovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Petrevski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gudžoski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shqiperia f.c 56%, marsovci 44%.
shqiperia f.c - marsovci 0:2