Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kit-Go Pehcevo adrijan
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Endekovski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karadžev met de inworp. Lekov rent richting de bal. Lekov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Lekov kopt de bal weg. Damcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojčev begaat een overtreding. Stojčev krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Božinoski is nu in balbezit. Božinoski passt de bal in één keer door. Serafimovski heeft problemen om de bal te vangen. Novevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Novevski geeft een hoge lob. Šiškov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Lekov rent richting de bal. Lekov passt de bal in één keer door. Simitčiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitčiev haalt uit met een fantastische trap. Langov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Langov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Damcevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov schiet op doel. Angelevski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kit-Go Pehcevo 66%, adrijan 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Kit-Go Pehcevo - adrijan 0:0

54e minuut.
Damcevski is nu in balbezit. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damcevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damcevski krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Simitčiev probeert naar een medespeler te passen. Damcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov onderschept slim de pass. Simitčiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitčiev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kit-Go Pehcevo - adrijan 0:1

68e minuut.
Novevski rent richting de bal. Novevski geeft een lange en hoge pass. Daar is Damcevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekov is nu in balbezit. Lekov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Neskovski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novevski met een snelle inworp. Lekov is nu in balbezit. Lekov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Serafimovski is nu in balbezit. Novevski onderschept slim de pass. Novevski speelt de bal door. Simitčiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitčiev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kit-Go Pehcevo 58%, adrijan 42%.
Fc Kit-Go Pehcevo - adrijan 0:1