Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andrej city LIVERPOOL 5000
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stamenkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mircevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukiќ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Savevski geeft een hoge lob. Torov kopt de bal weg. Klungelig pakt Talevski de bal. Tonev rent richting de bal. Tonev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Talevski trapt de bal weg van het doel. Petrov is nu in balbezit. Pogončev maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pogončev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pogončev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Petrov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karadžev controleert de bal met de borst. Tonev is nu in balbezit. Tonev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andrej city - LIVERPOOL 5000 0:1

10e minuut.
Stamenkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Endekovski speelt de bal door. Karandžulov rent richting de bal. Tonev is nu in balbezit. Tonev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tomulevski is nu in balbezit. Endekovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonev haalt uit met een fantastische trap. Talevski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Talevski onderschept slim de pass. Karčev rent richting de bal. Karčev passt de bal zonder na te denken. Dimov is nu in balbezit. Dimov draait met de bal, schiet en ... Sarakinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Stamenkovski geeft een lange en hoge pass. Zlatanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatanovski speelt de bal door. Endekovski rent richting de bal. Endekovski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andrej city 56%, LIVERPOOL 5000 44%.
andrej city - LIVERPOOL 5000 0:1

53e minuut.
Petrov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zlatanovski de bal. Zlatanovski geeft de bal voor. Endekovski is nu in balbezit. Endekovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Matliev speelt de bal door. Trajanov met een sublieme pass. Karandžulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomulevski verovert de bal door een tackle van achteren. Tomulevski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Trajanov geeft een hoge lob. Karandžulov kopt de bal weg. Karadžev is nu in balbezit. Tonev verovert de bal door een tackle van achteren. Tonev haalt uit met een fantastische trap. Ristovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andrej city 54%, LIVERPOOL 5000 46%.
andrej city - LIVERPOOL 5000 0:1