Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shqiperia f.c Gajba Piva
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Endekovski verovert de bal door een tackle van achteren. Endekovski schiet op doel. Naumovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Davidov zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Benkovski heeft problemen om de bal te vangen. Endekovski onderschept slim de pass. Endekovski probeert naar een medespeler te passen. Trpenovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpenovski haalt uit met een fantastische trap. Uzunovski bokst de bal weg.

21e minuut.
Kitanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Misajlovski komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Kitančev rent richting de bal. Benkovski onderschept slim de pass. Benkovski probeert naar een medespeler te passen. Ќosev is nu in balbezit. Ќosev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Benkovski rent richting de bal. Endekovski verovert de bal door een tackle van achteren. Endekovski passt de bal met de wreef. Trpenovski is nu in balbezit. Trpenovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Jovanovski is nu in balbezit. Jovanovski geeft een lange en hoge pass. Čakalarov heeft problemen om de bal te vangen. Ќosev is nu in balbezit. Ќosev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Benkovski is nu in balbezit. Kazepov rent richting de bal. Misajlovski is nu in balbezit. Kazepov rent richting de bal. Kazepov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shqiperia f.c 57%, Gajba Piva 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shqiperia f.c - Gajba Piva 0:0

49e minuut.
Antonov is nu in balbezit. Sendov verovert de bal door een tackle van achteren. Sendov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kazepov de bal. Kazepov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pascua rent richting de bal. Ќosev onderschept slim de pass. Ќosev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jovanovski de bal. Jovanovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kitančev is nu in balbezit. Cončev is nu in balbezit. Cončev probeert naar een medespeler te passen. Ќosev is nu in balbezit. Ќosev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shqiperia f.c - Gajba Piva 0:1

76e minuut.
Čakalarov geeft de bal voor. Inworp. Sendov met de inworp. Kazepov rent richting de bal. Kazepov passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
shqiperia f.c - Gajba Piva 0:2

87e minuut.
Cončev onderschept slim de pass. Cončev met een sublieme pass. Kazepov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev rent richting de bal. Ќosev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kazepov onderschept slim de pass. Kazepov passt de bal in één keer door. Mazneikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev verovert de bal door een tackle van achteren. Ќosev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shqiperia f.c 71%, Gajba Piva 29%.
shqiperia f.c - Gajba Piva 0:2