Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gajba Piva shqiperia f.c
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Benkovski onderschept slim de pass. Benkovski geeft de bal voor. Misajlovski heeft problemen om de bal te vangen. Ќosev rent richting de bal. Ќosev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tenev is nu in balbezit. Benkovski rent richting de bal. Trpenovski onderschept slim de pass. Trpenovski draait met de bal, schiet en ... Uzunovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Misajlovski rent richting de bal. Ќosev rent richting de bal. Misajlovski rent richting de bal. Ќosev verovert de bal door een tackle van achteren. Ќosev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cončev geeft de bal voor. Sendov probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antonov. Antonov krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Čakalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ќosev. Čakalarov raakt geblesseerd tijdens het duel. Čakalarov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trpenovski is nu in balbezit. Cončev onderschept slim de pass. Endekovski verovert de bal door een tackle van achteren. Endekovski schiet op doel. Uzunovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pascua met de inworp. Davidov probeert naar een medespeler te passen. Benkovski met een sublieme pass. Endekovski heeft problemen om de bal te vangen. Endekovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jovanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua begaat een overtreding. Jovanovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čučkov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Čakalarov controleert de bal met de borst. Ќosev verovert de bal door een tackle van achteren. Ќosev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tenev rent richting de bal. Endekovski verovert de bal door een tackle van achteren. Endekovski haalt uit met een fantastische trap. Uzunovski probeert wanhopig de bal te grijpen. Naumovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gajba Piva - shqiperia f.c 0:1

20e minuut.
Daar is Trpenovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazepov rent richting de bal. Kitančev is nu in balbezit. Kazepov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazepov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Misajlovski geeft een lange en hoge pass. Daar is Endekovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endekovski passt de bal in één keer door. Trpenovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpenovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jovanovski met een snelle inworp. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazepov onderschept slim de pass. Kazepov geeft een hoge lob. Paal!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jovanovski neemt de hoekschop. Daar is Kitančev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazepov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazepov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gajba Piva 50%, shqiperia f.c 50%.
Gajba Piva - shqiperia f.c 0:1

52e minuut.
Endekovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Levski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Naumovski is nu in balbezit. Naumovski passt de bal met de wreef. Cončev heeft problemen om de bal te vangen. Levski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Levski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitančev is nu in balbezit. Kitančev passt de bal in één keer door. Trpenovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpenovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Benkovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Naumovski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gajba Piva 37%, shqiperia f.c 63%.
Gajba Piva - shqiperia f.c 0:1