Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stefan08 slave fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Na een snelle pass probeert Stojčevski de bal onder controle te krijgen. Bogdanov probeert naar een medespeler te passen. Trpkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupčev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Čadikovski is nu in balbezit. Jančevski rent richting de bal. Čadikovski maakt een afschuwelijke overtreding. Jančevski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jančevski onderschept slim de pass. Trpkoski onderschept slim de pass. Trpkoski geeft een lange en hoge pass. Zibrecki rent richting de bal. Zibrecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Trpkoski speelt de bal door. Grupčev is nu in balbezit. Met opzet legt Stojčevski zijn tegenspeler op de grond. Stojčevski krijgt een gele kaart. Grupčev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Grupčev kan niet meer verder spelen. Endekov komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Ġorģioski rent richting de bal. Miovski onderschept slim de pass. Čadikovski probeert naar een medespeler te passen. Endekov is nu in balbezit. Endekov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Janev trapt de bal weg. Miovski kopt de bal weg. Stojčevski probeert de bal aan de voet te houden. Endekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Endekov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stefan08 49%, slave fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stefan08 - slave fc 0:0

48e minuut.
Trpkoski onderschept slim de pass. Trpkoski geeft de bal voor. Klungelig pakt Ristovski de bal. Zibrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibrecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Miovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģioski verovert de bal door een tackle van achteren. Ġorģioski passt de bal zonder na te denken. Zibrecki is nu in balbezit. Zibrecki haalt uit met een fantastische trap. Cvetkovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Trpkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpkoski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Čadikovski de bal. Jančevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Neskovski geeft een hoge lob. Inworp. Naumovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jančevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančevski draait met de bal, schiet en ... Zmbov bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Naumovski neemt de hoekschop. Janev heeft problemen om de bal te vangen. Endekov is nu in balbezit. Endekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stefan08 - slave fc 1:0

69e minuut.
Endekov is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bogdanov neemt de hoekschop. Klungelig pakt Salevski de bal. Salevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stefan08 - slave fc 2:0

77e minuut.
Grosev passt de bal zonder na te denken. Daar is Čadikovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jančevski is nu in balbezit. Jančevski passt de bal met de wreef. Endekov is nu in balbezit. Zmbov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Endekov is nu in balbezit. Endekov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stefan08 - slave fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stefan08 49%, slave fc 51%.
stefan08 - slave fc 3:0