Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slave fc stefan08
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Trpkoski rent richting de bal. Trpkoski passt de bal in één keer door. Neskovski is nu in balbezit. Grupčev verovert de bal door een tackle van achteren. Grupčev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slave fc - stefan08 0:1

17e minuut.
Daar is Salevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trpkoski onderschept slim de pass. Trpkoski speelt de bal door. Zibrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibrecki schiet op doel. Cvetkovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Neskovski geeft een hoge lob. Spirov heeft problemen om de bal te vangen. Spirov speelt de bal door. Grupčev rent richting de bal. Grupčev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Stojčevski passt de bal met de wreef. Salevski is nu in balbezit. Trpkoski onderschept slim de pass. Ġorģioski rent richting de bal. Ġorģioski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slave fc 47%, stefan08 53%.
slave fc - stefan08 0:1

53e minuut.
Trpkoski onderschept slim de pass. Trpkoski passt de bal zonder na te denken. Ġorģioski probeert naar een medespeler te passen. Zibrecki rent richting de bal. Zibrecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Novakov is nu in balbezit. Spirov onderschept slim de pass. Spirov speelt de bal door. Grupčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupčev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Jančevski verovert de bal door een tackle van achteren. Jančevski haalt uit met een fantastische trap. Neskovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grupčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupčev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Stojanovski is nu in balbezit. Stojanovski speelt de bal door. Spirov met een sublieme pass. Grupčev rent richting de bal. Grupčev schiet op doel. Zmbov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slave fc 49%, stefan08 51%.
slave fc - stefan08 0:1