Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Labunishta gfk negotino
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.4
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


23e minuut.
Panov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Terziovski komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Dumbalakov passt de bal met de wreef. Banduliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidimce onderschept slim de pass. Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov haalt uit met een fantastische trap. Trajčev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Labunishta - gfk negotino 0:1

43e minuut.
Dumbalakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Graniќ rent richting de bal. Graniќ passt de bal in één keer door. Tenev rent richting de bal. Tenev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Labunishta 51%, gfk negotino 49%.
Labunishta - gfk negotino 0:1

47e minuut.
Stamboliski geeft de bal voor. Stefanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanov geeft een hoge lob. Mihailov is nu in balbezit. Mihailov haalt uit met een fantastische trap. Trajčev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Banduliev rent richting de bal. Banduliev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matliev met de inworp. Končaliev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Stefanov rent richting de bal. Graniќ verovert de bal door een tackle van achteren. Graniќ probeert naar een medespeler te passen. Tenev rent richting de bal. Tenev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kneževiќ rent richting de bal. Graniќ rent richting de bal. Graniќ passt de bal in één keer door. Tenev rent richting de bal. Tenev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vidimce probeert naar een medespeler te passen. Mihailov is nu in balbezit. Banduliev is nu in balbezit. Vidimce rent richting de bal. Vidimce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Stamboliski passt de bal met de wreef. Jančevski geeft een lange en hoge pass. Matliev probeert de bal aan de voet te houden. Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Labunishta - gfk negotino 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Labunishta 44%, gfk negotino 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Labunishta - gfk negotino 1:1