Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slave fc altin ramadani
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Lazarevski geeft een hoge lob. Čadikovski controleert de bal met de borst. Sendov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralevski is nu in balbezit. Kralevski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Sendov is nu in balbezit. Trpkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Sendov rent richting de bal. Kralevski is nu in balbezit. Kralevski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Neskovski trapt de bal weg van het doel. Sendov kopt de bal weg. Klungelig pakt Janev de bal. Kralevski is nu in balbezit. Kralevski schiet op doel. Zmbov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
slave fc - altin ramadani 0:1

24e minuut.
Velevski rent richting de bal. Ġorģioski verovert de bal door een tackle van achteren. Zibrecki rent richting de bal. Zibrecki draait met de bal, schiet en ... Gorceski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Cvetkovski geeft een hoge lob. Inworp. Borov met de inworp. Ġorģioski is nu in balbezit. Ġorģioski geeft een hoge lob. Trajkovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trajkovski speelt de bal door. Čadikovski kopt de bal weg. Zibrecki is nu in balbezit. Zibrecki draait met de bal, schiet en ... Trajkovski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slave fc 55%, altin ramadani 45%.
slave fc - altin ramadani 0:1

46e minuut.
Lazarevski is nu in balbezit. Lazarevski probeert naar een medespeler te passen. Gorceski rent richting de bal. Zibrecki verovert de bal door een tackle van achteren. Zibrecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
slave fc - altin ramadani 1:1

57e minuut.
Borov speelt de bal door. Ġorģioski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Temelkoski krijgt een gele kaart. Ġorģioski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ġorģioski kan niet meer verder spelen. Turundžov komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Čadikovski verovert de bal door een tackle van achteren. Temelkoski is nu in balbezit. Čadikovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čadikovski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Janev met een harde bal richting middenveld. Turundžov rent richting de bal. Temelkoski is nu in balbezit. Turundžov verovert de bal door een tackle van achteren. Turundžov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Turundžov kopt de bal weg. Zibrecki rent richting de bal. Razvigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Turundžov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turundžov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lazarevski verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarevski geeft de bal voor. Klungelig pakt Cvetkovski de bal. Zibrecki is nu in balbezit. Zibrecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slave fc - altin ramadani 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slave fc 42%, altin ramadani 58%.
slave fc - altin ramadani 2:1