Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gfk negotino hgfh
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Suleski met de inworp. Vidimce bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidimce geeft een lange en hoge pass. Mihailov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
gfk negotino - hgfh 1:0

5e minuut.
Kitančev passt de bal zonder na te denken. Dumbalakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristovski onderschept slim de pass. Daar is Petkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkov schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Daar is Dumbalakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovačev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristovski probeert naar een medespeler te passen. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gfk negotino - hgfh 1:1

33e minuut.
Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov passt de bal met de wreef. Petkov is nu in balbezit. Petkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gfk negotino - hgfh 1:2

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Suleski neemt de hoekschop. Todevski rent richting de bal. Todevski haalt uit met een fantastische trap. Bosevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Suleski met de inworp. Vidimce rent richting de bal. Hristovski speelt de bal door. Končaliev is nu in balbezit. Končaliev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfk negotino 54%, hgfh 46%.
gfk negotino - hgfh 1:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čučkov met de inworp. Dumbalakov onderschept slim de pass. Kitančev rent richting de bal. Kitančev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Antonov geeft een hoge lob. Paraškev is nu in balbezit. Kitančev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paraškev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Paraškev kan niet meer verder spelen. Matliev komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kovačev passt de bal met de wreef. Kosovič rent richting de bal. Kosovič met een sublieme pass. Petkov rent richting de bal. Petkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Todevski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stefanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfk negotino 60%, hgfh 40%.
gfk negotino - hgfh 1:2