Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slave fc dsfdfsdfds
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Daar is Damjanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ġorģioski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damjanovski. Ġorģioski raakt geblesseerd tijdens het duel. Čadikovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zibrecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Turundžov komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Grozdanov verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetanov rent richting de bal. Cvetanov met een sublieme pass. Celevski is nu in balbezit. Celevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Šapkarev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vladev komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Grozdanov geeft een hoge lob. Celevski rent richting de bal. Janev is nu in balbezit. Celevski onderschept slim de pass. Celevski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Grozdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģioski verovert de bal door een tackle van achteren. Ġorģioski passt de bal zonder na te denken. Turundžov is nu in balbezit. Turundžov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slave fc - dsfdfsdfds 1:0

41e minuut.
Vasevski geeft een lange en hoge pass. Borov kopt de bal weg. Cvetanov rent richting de bal. Cvetanov schiet op doel. Zmbov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
slave fc - dsfdfsdfds 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slave fc 43%, dsfdfsdfds 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
slave fc - dsfdfsdfds 1:1

74e minuut.
Lazarevski passt de bal zonder na te denken. Damjanovski is nu in balbezit. Damjanovski geeft een lange en hoge pass. Daar is Celevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celevski haalt uit met een fantastische trap. Zmbov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Grozdanov passt de bal zonder na te denken. Novakov geeft de bal voor. Bogdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģioski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģioski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slave fc 38%, dsfdfsdfds 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
slave fc - dsfdfsdfds 1:1