Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gfk negotino dsfdfsdfds
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Cvetanov speelt de bal door. Celevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetanov is nu in balbezit. Celevski rent richting de bal. Celevski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gorģevski trapt de bal weg. Grozdanov kopt de bal weg. Daar is Spirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvetanov rent richting de bal. Cvetanov haalt uit met een fantastische trap. Dukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Cvetanov is nu in balbezit. Stefanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanov passt de bal zonder na te denken. Celevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Celevski schiet op doel. Dukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfk negotino 58%, dsfdfsdfds 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gfk negotino - dsfdfsdfds 0:0

50e minuut.
Vasevski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Končaliev met een snelle inworp. Vidimce is nu in balbezit. Vidimce haalt uit met een fantastische trap. Ristiќ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Belevski rent richting de bal. Vidimce onderschept slim de pass. Vidimce met een sublieme pass. Mihailov rent richting de bal. Mihailov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gfk negotino - dsfdfsdfds 1:0

56e minuut.
Pačev passt de bal met de wreef. Cvetanov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dumbalakov ... Strafschop! Dumbalakov krijgt een gele kaart. Cvetanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cvetanov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bogdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleski rent richting de bal. Bogdanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdanovski geeft een lange en hoge pass. Gorģevski kopt de bal weg. Dukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gfk negotino - dsfdfsdfds 1:1

73e minuut.
Milosavov trapt de bal weg van het doel. Cvetanov kopt de bal weg. Vidimce bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Šapkarev kopt de bal weg. Grozdanov kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidimce. Vidimce krijgt een gele kaart. Grozdanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Grozdanov met een snel genomen vrije trap. Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfk negotino 42%, dsfdfsdfds 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gfk negotino - dsfdfsdfds 1:1