Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stefan08 hgfh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Koprov de bal onder controle te krijgen. Stojanovski is nu in balbezit. Stojanovski geeft een hoge lob. Grupčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupčev draait met de bal, schiet en ... Samardžiev bokst de bal weg.

8e minuut.
Jančevski passt de bal zonder na te denken. Čučkov is nu in balbezit. Miovski begaat een overtreding. Miovski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bosevski passt de bal zonder na te denken. Hristovski rent richting de bal. Stojanovski begaat een overtreding. Stojanovski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cvetkovski met een harde bal richting middenveld. Jančevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosevski begaat een overtreding. Bosevski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bosevski onderschept slim de pass. Bosevski geeft de bal voor. Grosev kopt de bal weg. Razvigorov is nu in balbezit. Razvigorov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Čučkov verovert de bal door een tackle van achteren. Čučkov speelt de bal door. Klungelig pakt Razvigorov de bal. Razvigorov haalt uit met een fantastische trap. Cvetkovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stefan08 68%, hgfh 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stefan08 - hgfh 0:0

49e minuut.
Grosev met de inworp. Kovačev is nu in balbezit. Kovačev passt de bal zonder na te denken. Razvigorov rent richting de bal. Razvigorov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bosevski geeft een hoge lob. Razvigorov rent richting de bal. Miovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miovski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Razvigorov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Razvigorov kan niet meer verder spelen. Petkov komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Čučkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hristovski rent richting de bal. Salevski speelt de bal door. Daar is Bosevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosevski passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bosevski verovert de bal door een tackle van achteren. Bosevski speelt de bal door. Stojanovski met een sublieme pass. Grupčev rent richting de bal. Grupčev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stefan08 - hgfh 1:0

76e minuut.
Salevski rent richting de bal. Salevski geeft de bal voor. Šapkarev heeft problemen om de bal te vangen. Grupčev is nu in balbezit. Grupčev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Konstantinov geeft de bal voor. Hristovski rent richting de bal. Hristovski met een sublieme pass. Petkov rent richting de bal. Petkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hristovski is nu in balbezit. Hristovski draait met de bal, schiet en ... Ristovski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kitančev zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stefan08 - hgfh 1:1

87e minuut.
Petkov passt de bal in één keer door. Kitančev rent richting de bal. Kitančev speelt de bal door. Petkov is nu in balbezit. Petkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stefan08 63%, hgfh 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stefan08 - hgfh 1:1