Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slave fc hgfh
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Novakov met een sublieme pass. Klungelig pakt Trpkoski de bal. Hristovski rent richting de bal. Razvigorov is nu in balbezit. Razvigorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slave fc - hgfh 0:1

14e minuut.
Bosevski met een sublieme pass. Čadikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čadikovski passt de bal zonder na te denken. Ġorģioski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģioski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bosevski speelt de bal door. Razvigorov rent richting de bal. Janev bereikt de bal nog maar net als eerste. Razvigorov onderschept slim de pass. Razvigorov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Trpkoski rent richting de bal. Hristovski onderschept slim de pass. Hristovski probeert naar een medespeler te passen. Razvigorov is nu in balbezit. Razvigorov schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hristovski is nu in balbezit. Hristovski passt de bal zonder na te denken. Stojčevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Razvigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razvigorov haalt uit met een fantastische trap. Zmbov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Borov probeert de bal met de borst te controleren. Kosovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovič passt de bal met de wreef. Razvigorov rent richting de bal. Razvigorov haalt uit met een fantastische trap. Zmbov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slave fc 49%, hgfh 51%.
slave fc - hgfh 0:1

50e minuut.
Zmbov probeert naar een medespeler te passen. Kosovič speelt de bal door. Novakov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Čučkov de bal onder controle te krijgen. Zibrecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
slave fc - hgfh 1:1

89e minuut.
Klungelig pakt Trpkoski de bal. Kovačev geeft een lange en hoge pass. Razvigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razvigorov draait met de bal, schiet en ... Zmbov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slave fc 60%, hgfh 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
slave fc - hgfh 1:1