Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hgfh slave fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Zibrecki rent richting de bal. Ġorģioski is nu in balbezit. Bosevski is nu in balbezit. Ġorģioski onderschept slim de pass. Ġorģioski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lazarevski met een sublieme pass. Ġorģioski is nu in balbezit. Ġorģioski probeert naar een medespeler te passen. Zibrecki rent richting de bal. Zibrecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Čučkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Borov rent richting de bal. Čučkov verovert de bal door een tackle van achteren. Čučkov geeft een hoge lob. Petkov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hgfh - slave fc 1:0

24e minuut.
Hristovski is nu in balbezit. Hristovski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stojčevski de bal. Petkov rent richting de bal. Petkov draait met de bal, schiet en ... Zmbov bokst de bal weg.

27e minuut.
Kitančev geeft een lange en hoge pass. Trpkoski is nu in balbezit. Petkov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristovski rent richting de bal. Hristovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Petkov rent richting de bal. Trpkoski rent richting de bal. Hristovski verovert de bal door een tackle van achteren. Hristovski haalt uit met een fantastische trap. Zmbov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hgfh - slave fc 2:0

33e minuut.
Janev geeft een hoge lob. Inworp. Kitančev met een snelle inworp. Hristovski rent richting de bal. Hristovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Novakov geeft een lange en hoge pass. Konstantinov is nu in balbezit. Zibrecki verovert de bal door een tackle van achteren. Zibrecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hgfh - slave fc 2:1

38e minuut.
Neskovski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čučkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hristovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ġorģioski rent richting de bal. Met opzet legt Bosevski zijn tegenspeler op de grond. Ġorģioski raakt geblesseerd tijdens het duel. Čadikovski met een snel genomen vrije trap. Zibrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibrecki draait met de bal, schiet en ... Samardžiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hgfh 44%, slave fc 56%.
hgfh - slave fc 2:1

49e minuut.
Kovačev is nu in balbezit. Novakov verovert de bal door een tackle van achteren. Novakov speelt de bal door. Zibrecki rent richting de bal. Zibrecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Konstantinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Čučkov geeft de bal voor. Čadikovski rent richting de bal. Čadikovski speelt de bal door. Zibrecki is nu in balbezit. Zibrecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hgfh - slave fc 2:2

85e minuut.
Novakov probeert naar een medespeler te passen. Borov bereikt de bal nog maar net als eerste. Borov met een sublieme pass. Zibrecki rent richting de bal. Zibrecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bosevski is nu in balbezit. Bosevski probeert naar een medespeler te passen. Stojčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov verovert de bal door een tackle van achteren. Petkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hgfh 51%, slave fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hgfh - slave fc 2:2