Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
altin ramadani Andrej Konjanovski
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Velevski is nu in balbezit. Čakalarov probeert naar een medespeler te passen. Šopov is nu in balbezit. Berkovski onderschept slim de pass. Berkovski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Benkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Čakalarov verovert de bal door een tackle van achteren. Čakalarov passt de bal in één keer door. Kralevski heeft problemen om de bal te vangen. Kralevski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Korunovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendov maakt een afschuwelijke overtreding. Sendov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altin ramadani 65%, Andrej Konjanovski 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
altin ramadani - Andrej Konjanovski 0:0

48e minuut.
Daar is Berkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berkovski passt de bal zonder na te denken. Benkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkovski haalt uit met een fantastische trap. Razvigorov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Velevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Velevski geeft een lange en hoge pass. Tošev kopt de bal weg. Berkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Korunovski is nu in balbezit. Korunovski geeft de bal voor. Cvetkovski kopt de bal weg. Berkovski is nu in balbezit. Berkovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
altin ramadani - Andrej Konjanovski 0:1

65e minuut.
Crvenkovski geeft de bal voor. Šopov kopt de bal weg. Vidimce rent richting de bal. Čakalarov is nu in balbezit. Čakalarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altin ramadani 52%, Andrej Konjanovski 48%.
altin ramadani - Andrej Konjanovski 0:1