Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Labunishta stefan08
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Kneževiќ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graniќ rent richting de bal. Graniќ geeft een lange en hoge pass. Tenev heeft problemen om de bal te vangen. Tenev draait met de bal, schiet en ... Cvetkovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Koprov de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ristovski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miovski de bal. Graniќ is nu in balbezit. Graniќ schiet op doel. Ristovski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Labunishta 48%, stefan08 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Labunishta - stefan08 0:0

50e minuut.
Salevski probeert de bal aan de voet te houden. Jančevski kopt de bal weg. Banduliev rent richting de bal. Grupčev onderschept slim de pass. Grupčev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Stojanovski is nu in balbezit. Jančevski onderschept slim de pass. Jančevski speelt de bal door. Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Miovski controleert de bal met de borst. Graniќ rent richting de bal. Graniќ probeert naar een medespeler te passen. Tenev is nu in balbezit. Tenev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Stanojevski geeft de bal voor. Inworp. Bogdanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jančevski is nu in balbezit. Jančevski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Miovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salevski met een snel genomen vrije trap. Daar is Banduliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grupčev rent richting de bal. Grupčev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jančevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančevski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stanojevski de bal. Grupčev rent richting de bal. Grupčev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Koprov geeft een lange en hoge pass. Jančevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančevski passt de bal met de wreef. Tenev is nu in balbezit. Tenev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Labunishta - stefan08 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Labunishta 57%, stefan08 43%.
Labunishta - stefan08 1:0