Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slave fc gfk negotino
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 14.9
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Vidimce speelt de bal door. Borov is nu in balbezit. Todevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Todevski krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Todevski speelt de bal door. Ġorģioski rent richting de bal. Ġorģioski passt de bal zonder na te denken. Zibrecki is nu in balbezit. Zibrecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. Lazarevski met de inworp. Ġorģioski probeert de bal met de borst te controleren. Ġorģioski haalt uit met een fantastische trap. Todevski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Trpkoski kopt de bal weg. Ġorģioski is nu in balbezit. Zibrecki rent richting de bal. Ġorģioski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģioski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Paraškev passt de bal zonder na te denken. Vidimce rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čadikovski. Vidimce wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vidimce kan niet meer verder spelen. Terziovski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slave fc 41%, gfk negotino 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
slave fc - gfk negotino 0:0

46e minuut.
Zibrecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dumbalakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibrecki begaat een overtreding. Zibrecki krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Suleski geeft een hoge lob. Novakov rent richting de bal. Met opzet legt Končaliev zijn tegenspeler op de grond. Končaliev krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Stojčevski is nu in balbezit. Stojčevski passt de bal in één keer door. Todevski is nu in balbezit. Ġorģioski verovert de bal door een tackle van achteren. Ġorģioski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slave fc - gfk negotino 1:0

76e minuut.
Todevski verovert de bal door een tackle van achteren. Terziovski is nu in balbezit. Terziovski passt de bal in één keer door. Mihailov rent richting de bal. Mihailov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zibrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibrecki haalt uit met een fantastische trap. Gorģevski kopt de bal weg. Trpkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpkoski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Čadikovski passt de bal in één keer door. Todevski rent richting de bal. Ġorģioski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ġorģioski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slave fc 38%, gfk negotino 62%.
slave fc - gfk negotino 1:0