Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andrej Konjanovski dsfdfsdfds
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vasilev neemt de hoekschop. Daar is Belevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agani is nu in balbezit. Agani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vasevski heeft problemen om de bal te vangen. Stamboliski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamboliski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Grozdanov rent richting de bal. Bogdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Grozdanov de bal. Tošev is nu in balbezit. Tošev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Celevski passt de bal zonder na te denken. Šapkarev is nu in balbezit. Šapkarev met een sublieme pass. Celevski heeft problemen om de bal te vangen. Celevski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Tošev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pačev rent richting de bal. Cvetanov verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetanov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrej Konjanovski 40%, dsfdfsdfds 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andrej Konjanovski - dsfdfsdfds 0:0

58e minuut.
Šapkarev onderschept slim de pass. Šapkarev geeft de bal voor. Korunovski heeft problemen om de bal te vangen. Celevski rent richting de bal. Celevski draait met de bal, schiet en ... Vasilev bokst de bal weg.

78e minuut.
Vidimce geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šapkarev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cvetanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvetanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Celevski is nu in balbezit. Celevski schiet op doel. Vasilev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrej Konjanovski - dsfdfsdfds 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrej Konjanovski 45%, dsfdfsdfds 55%.
Andrej Konjanovski - dsfdfsdfds 0:1