Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
altin ramadani hgfh
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Cvetkovski rent richting de bal. Petkov onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Gorceski ... Strafschop! Petkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petkov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
altin ramadani - hgfh 0:1

10e minuut.
Kralevski probeert naar een medespeler te passen. Sendov is nu in balbezit. Sendov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Šapkarev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
altin ramadani - hgfh 1:1

15e minuut.
Gorceski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sendov de bal. Kralevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendov rent richting de bal. Sendov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Velevski is nu in balbezit. Čakalarov is nu in balbezit. Petkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petkov krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bosevski speelt de bal door. Čučkov is nu in balbezit. Čakalarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čučkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Kovačev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Razvigorov heeft problemen om de bal te vangen. Razvigorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
altin ramadani - hgfh 1:2

38e minuut.
Antonov passt de bal met de wreef. Razvigorov rent richting de bal. Čakalarov verovert de bal door een tackle van achteren. Petkov verovert de bal door een tackle van achteren. Petkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
altin ramadani - hgfh 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altin ramadani 55%, hgfh 45%.
altin ramadani - hgfh 1:3

52e minuut.
Bosevski probeert naar een medespeler te passen. Razvigorov is nu in balbezit. Cvetkovski rent richting de bal. Razvigorov onderschept slim de pass. Razvigorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
altin ramadani - hgfh 1:4

56e minuut.
Petkov onderschept slim de pass. Petkov met een sublieme pass. Razvigorov rent richting de bal. Razvigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Razvigorov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kovačev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Razvigorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvetkovski is nu in balbezit. Razvigorov onderschept slim de pass. Razvigorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
altin ramadani - hgfh 1:5

66e minuut.
Babunski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Babunski met de inworp. Sendov rent richting de bal. Sendov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Babunski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sendov rent richting de bal. Sendov met een sublieme pass. Kralevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralevski schiet op doel. Samardžiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altin ramadani 46%, hgfh 54%.
altin ramadani - hgfh 1:5