Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caner mariotopi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Talevski is nu in balbezit. Simitčiev onderschept slim de pass. Gudžoski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Gudžoski de bal. Gudžoski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Ruski de bal. Kitančev rent richting de bal. Pop-Jordanov maakt een afschuwelijke overtreding. Pop-Jordanov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caner 66%, mariotopi 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
caner - mariotopi 0:0

48e minuut.
Ristevski is nu in balbezit. Ristevski passt de bal in één keer door. Daar is Slavkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talevski is nu in balbezit. Talevski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Stavrik kopt de bal weg. Dalkalačev probeert de bal aan de voet te houden. Ruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski haalt uit met een fantastische trap. Andreev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Nikolov geeft een lange en hoge pass. Slavkovski kopt de bal weg. Spirov kan de bal niet met de borst controleren. Sekulovski is nu in balbezit. Sekulovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vasovski geeft de bal voor. Inworp. Agani met een snelle inworp. Nikolov rent richting de bal. Nikolov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dalkalačev rent richting de bal. Ruski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalkalačev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dalkalačev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nikolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vasovski met een sublieme pass. Stavrik is nu in balbezit. Stavrik met een sublieme pass. Ruski rent richting de bal. Ruski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gudžoski rent richting de bal. Pop-Jordanov verovert de bal door een tackle van achteren. Pop-Jordanov probeert naar een medespeler te passen. Ruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caner 39%, mariotopi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
caner - mariotopi 0:0