Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
edis asip Real Madrid1
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Dulev speelt de bal door. Daar is Gulevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulevski onderschept slim de pass. Gulevski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Veljanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljanovski geeft de bal voor. Ognjanovski heeft problemen om de bal te vangen. Dulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulev draait met de bal, schiet en ... Božinovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
edis asip - Real Madrid1 1:0

24e minuut.
Kitanov passt de bal in één keer door. Gulevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulevski passt de bal in één keer door. Dulev rent richting de bal. Dulev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damcevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotev is nu in balbezit. Bandulovski onderschept slim de pass. Bandulovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edis asip 49%, Real Madrid1 51%.
edis asip - Real Madrid1 1:0

50e minuut.
Ognjanovski passt de bal zonder na te denken. Kotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanov maakt een afschuwelijke overtreding. Stefanov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Klungelig pakt Kotev de bal. Bandulovski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotev. Kotev krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Miloševski rent richting de bal. Kitanov verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetkov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kitanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gulevski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Božinovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Trpkoski met een sublieme pass. Kitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloševski begaat een overtreding. Miloševski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terziovski met de inworp. Ognjanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandulovski onderschept slim de pass. Bandulovski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edis asip 37%, Real Madrid1 63%.
edis asip - Real Madrid1 1:0