Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cair spase
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Gogov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Damjanovski de bal. Petkovski rent richting de bal. Damjanovski onderschept slim de pass. Damjanovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Petkovski rent richting de bal. Zdraveski rent richting de bal. Zdraveski probeert naar een medespeler te passen. Šapkarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarov haalt uit met een fantastische trap. Stanoev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Damjanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanovski passt de bal zonder na te denken. Simitčiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristovski verovert de bal door een tackle van achteren. Hristovski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Zdraveski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogov rent richting de bal. Zdraveski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdraveski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Madžovski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hristovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanovski rent richting de bal. Hristovski is nu in balbezit. Hristovski schiet op doel. Lazarevski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cair - spase 0:1

43e minuut.
Gogov speelt de bal door. Lekov probeert de bal aan de voet te houden. Zdraveski speelt de bal door. Šapkarov is nu in balbezit. Šapkarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Popev rent richting de bal. Cvetkov verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetkov speelt de bal door. Hristovski is nu in balbezit. Hristovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cair 47%, spase 53%.
Fc Cair - spase 0:1

48e minuut.
Koprov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanovski probeert naar een medespeler te passen. Ġorģinski is nu in balbezit. Ġorģinski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hristovski kopt de bal weg. Petkovski heeft problemen om de bal te vangen. Hristovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanovski is nu in balbezit. Damjanovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Lekov is nu in balbezit. Lekov passt de bal met de wreef. Kitevski is nu in balbezit. Damjanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cvetkov is nu in balbezit. Cvetkov geeft een hoge lob. Koprov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damjanovski rent richting de bal. Damjanovski passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kitevski probeert naar een medespeler te passen. Gogov rent richting de bal. Koprov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gogov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daskalov heeft problemen om de bal te vangen. Hristovski is nu in balbezit. Hristovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cair - spase 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cair 54%, spase 46%.
Fc Cair - spase 0:2