Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lester Siti xl
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.7 gemiddelde waardering 14.4
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazneikov met een snelle inworp. Daar is Moskov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moskov geeft een hoge lob. Grosev onderschept slim de pass. Paal! Kotev is nu in balbezit. Mihov met een sublieme pass. Klungelig pakt Grosev de bal. Diskovski is nu in balbezit. Diskovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Šurmulikovski de bal. Salevski is nu in balbezit. Salevski probeert naar een medespeler te passen. Kotev rent richting de bal. Kotev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lester Siti - xl 0:1

13e minuut.
Kmetovski passt de bal zonder na te denken. Bogdanovski is nu in balbezit. Kotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotev haalt uit met een fantastische trap. Mihov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov passt de bal in één keer door. Gecevski geeft een lange en hoge pass. Kotev is nu in balbezit. Kotev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bogdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov onderschept slim de pass. Moskov probeert naar een medespeler te passen. Kotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lester Siti - xl 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lester Siti 67%, xl 33%.
Lester Siti - xl 0:2

55e minuut.
Gecevski speelt de bal door. Garvanov geeft de bal voor. Klungelig pakt Milosavov de bal. Kotev is nu in balbezit. Kotev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Maznov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diskovski is nu in balbezit. Diskovski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Salevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garvanov is nu in balbezit. Grosev is nu in balbezit. Garvanov verovert de bal door een tackle van achteren. Garvanov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Grosev speelt de bal door. Siljanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazneikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panovski is nu in balbezit. Panovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lester Siti 49%, xl 51%.
Lester Siti - xl 0:2

xl