Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spase chelzea
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Ġorģinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģinski speelt de bal door. Hristovski heeft problemen om de bal te vangen. Hristovski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Inworp. Soposki met een snelle inworp. Popov is nu in balbezit. Temelkoski onderschept slim de pass. Temelkoski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Popov geeft een hoge lob. Rašaikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hristovski onderschept slim de pass. Hristovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spase 63%, chelzea 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
spase - chelzea 0:0

47e minuut.
Damjanovski onderschept slim de pass. Damjanovski passt de bal zonder na te denken. Hristovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristovski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Belevski met een sublieme pass. Popov rent richting de bal. Popov met een sublieme pass. Damjanovski rent richting de bal. Damjanovski schiet op doel. Pop-Ordanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
spase - chelzea 1:0

72e minuut.
Damjanovski is nu in balbezit. Damjanovski geeft de bal voor. Ġorģinski rent richting de bal. Ġorģinski geeft een hoge lob. Hristovski krijgt zijn hoofd ertegen. Pop-Ordanov bokst de bal weg.

81e minuut.
Temelkoski geeft een hoge lob. Sprostranov rent richting de bal. Madžovski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Madžovski krijgt een gele kaart. Sprostranov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Temelkoski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Temelkoski passt de bal met de wreef. Madžovski probeert naar een medespeler te passen. Stanojkoviќ rent richting de bal. Temelkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Temelkoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
spase - chelzea 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spase 61%, chelzea 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
spase - chelzea 1:1