Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trajce like Fc Cair
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
12.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Stanojkoviќ geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lekov met een snelle inworp. Zdraveski heeft problemen om de bal te vangen. Zdraveski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Šapkarov is nu in balbezit. Novevski rent richting de bal. Šapkarov onderschept slim de pass. Šapkarov haalt uit met een fantastische trap. Sprostranov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trajce like - Fc Cair 0:1

41e minuut.
Lekov probeert naar een medespeler te passen. Šapkarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Šapkarov de bal. Zdraveski is nu in balbezit. Zdraveski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trajce like 54%, Fc Cair 46%.
trajce like - Fc Cair 0:1

47e minuut.
Petkovski geeft een lange en hoge pass. Popov rent richting de bal. Kitevski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kitevski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kitevski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

54e minuut.
Vaskovski is nu in balbezit. Zdraveski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdraveski geeft de bal voor. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
trajce like - Fc Cair 0:2

59e minuut.
Petkovski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stavrevski de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koprov. Stavrevski raakt geblesseerd tijdens het duel. Vaskovski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lazarevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Zdraveski rent richting de bal. Novevski rent richting de bal. Novevski met een sublieme pass. Vangelov rent richting de bal. Vangelov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Zdraveski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdraveski speelt de bal door. Ristiќ is nu in balbezit. Šapkarov onderschept slim de pass. Šapkarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lekov is nu in balbezit. Lekov passt de bal met de wreef. Vaskovski is nu in balbezit. Zdraveski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdraveski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trajce like 48%, Fc Cair 52%.
trajce like - Fc Cair 0:2