Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lester Siti Krsteski FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.9 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Stojanov rent richting de bal. Stojanov probeert naar een medespeler te passen. Sugarev is nu in balbezit. Panov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bogdanov geeft de bal voor. Panov is nu in balbezit. Bogdanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Panov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Panov kan niet meer verder spelen. Triantafilou komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Grosev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šurmulikovski is nu in balbezit. Šurmulikovski passt de bal met de wreef. Triantafilou is nu in balbezit. Triantafilou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Triantafilou geeft de bal voor. Jurukov heeft problemen om de bal te vangen. Bogdanovski is nu in balbezit. Jurukov onderschept slim de pass. Jurukov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Panovski passt de bal in één keer door. Radovski rent richting de bal. Radovski speelt de bal door. Daar is Triantafilou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triantafilou probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sprostranov verovert de bal door een tackle van achteren. Panovski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sprostranov. Sprostranov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lester Siti 73%, Krsteski FC 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lester Siti - Krsteski FC 0:0

55e minuut.
Tenev geeft een hoge lob. Milosavov is nu in balbezit. Sugarev verovert de bal door een tackle van achteren. Sugarev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Stojanov rent richting de bal. Grosev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stojanov. Grosev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grosev kan niet meer verder spelen. Nikolovski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sprostranov geeft de bal voor. Maznov probeert de bal met de borst te controleren. Sugarev rent richting de bal. Sugarev haalt uit met een fantastische trap. Mihov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lester Siti - Krsteski FC 0:1

73e minuut.
Bogdanov is nu in balbezit. Sugarev verovert de bal door een tackle van achteren. Sugarev passt de bal zonder na te denken. Triantafilou is nu in balbezit. Triantafilou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lester Siti - Krsteski FC 0:2

77e minuut.
Triantafilou onderschept slim de pass. Triantafilou met een sublieme pass. Maznov is nu in balbezit. Sugarev rent richting de bal. Sugarev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tenev passt de bal in één keer door. Sprostranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sprostranov passt de bal in één keer door. Triantafilou is nu in balbezit. Triantafilou passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Lester Siti - Krsteski FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lester Siti 68%, Krsteski FC 32%.
Lester Siti - Krsteski FC 0:3