Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soccer menager trajce like
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 13.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Novevski geeft de bal voor. Inworp. Ristovski met de inworp. Turundžov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turundžov geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Sprostranov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mihov verovert de bal door een tackle van achteren. Trpkoski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihov. Mihov krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Stanojkoviќ verovert de bal door een tackle van achteren. Stanojkoviќ geeft een hoge lob. Soposki kopt de bal weg. Turundžov rent richting de bal. Turundžov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vodeničarski onderschept slim de pass. Vodeničarski probeert naar een medespeler te passen. Ristiќ rent richting de bal. Vaskov onderschept slim de pass. Vaskov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Turundžov kopt de bal weg. Vaskovski is nu in balbezit. Vaskov is nu in balbezit. Turundžov rent richting de bal. Turundžov haalt uit met een fantastische trap. Sprostranov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soccer menager 40%, trajce like 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
soccer menager - trajce like 0:0

59e minuut.
Soposki passt de bal zonder na te denken. Turundžov rent richting de bal. Turundžov speelt de bal door. Vaskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ќosev probeert naar een medespeler te passen. Asenov rent richting de bal. Vangelov is nu in balbezit. Asenov rent richting de bal. Asenov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vaskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soposki onderschept slim de pass. Turundžov met een sublieme pass. Vaskov rent richting de bal. Vaskov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Sprostranov met een harde bal richting middenveld. Mihov heeft problemen om de bal te vangen. Turundžov rent richting de bal. Turundžov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Soposki probeert naar een medespeler te passen. Ristiќ is nu in balbezit. Novevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turundžov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turundžov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Trpkoski geeft een lange en hoge pass. Soposki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stavrevski. Stavrevski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soccer menager 23%, trajce like 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
soccer menager - trajce like 0:0