Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trajce like Krsteski FC
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Panov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novevski is nu in balbezit. Novevski passt de bal zonder na te denken. Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugarev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trajce like - Krsteski FC 0:1

10e minuut.
Daar is Ristiќ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sugarev is nu in balbezit. Ristiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugarev onderschept slim de pass. Sugarev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stavrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stavrevski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vaskovski met een snel genomen vrije trap. Daar is Vangelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vangelov haalt uit met een fantastische trap. Tošev heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Vaskovski de bal. Panov rent richting de bal. Panov passt de bal in één keer door. Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugarev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stojanov rent richting de bal. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanov begaat een overtreding. Stojanov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trajce like 61%, Krsteski FC 39%.
trajce like - Krsteski FC 0:1

53e minuut.
Novevski probeert de bal met de borst te controleren. Panov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov verovert de bal door een tackle van achteren. Panov schiet op doel. Sprostranov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Stojanov met een sublieme pass. Sugarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugarev rent richting de bal. Sugarev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trajce like - Krsteski FC 0:2

82e minuut.
Doeltrap. Sprostranov trapt de bal weg. Stojanov probeert naar een medespeler te passen. Radovski rent richting de bal. Radovski passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Panov schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Stanojkoviќ trapt de bal weg van het doel. Stojanov is nu in balbezit. Stojanov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trajce like 71%, Krsteski FC 29%.
trajce like - Krsteski FC 0:2