Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spase xl
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 13.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Cvetkov verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetkov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Petkovski de bal. Damjanovski rent richting de bal. Damjanovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spase - xl 1:0

32e minuut.
Stanojkoviќ is nu in balbezit. Stanojkoviќ passt de bal zonder na te denken. Hristovski rent richting de bal. Hristovski schiet op doel. Pop-Ordanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spase - xl 2:0

45e minuut.
Stanojkoviќ met een snelle inworp. Cvetkov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garvanov. Cvetkov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spase 41%, xl 59%.
spase - xl 2:0

47e minuut.
Mazneikov verovert de bal door een tackle van achteren. Ġorģinski is nu in balbezit. Mazneikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazneikov krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Siljanovski geeft de bal voor. Inworp. Ġorģinski met een snelle inworp. Damjanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanovski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Belevski kopt de bal weg. Garvanov is nu in balbezit. Hristovski onderschept slim de pass. Hristovski schiet op doel. Pop-Ordanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spase - xl 3:0

55e minuut.
Gecevski rent richting de bal. Hristovski verovert de bal door een tackle van achteren. Hristovski passt de bal in één keer door. Damjanovski is nu in balbezit. Damjanovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cvetkov heeft problemen om de bal te vangen. Gecevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cvetkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Cvetkov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ġorģinski rent richting de bal. Ġorģinski draait met de bal, schiet en ... Hristovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pop-Ordanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spase - xl 4:0

65e minuut.
Stanojkoviќ speelt de bal door. Gecevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cvetkov zijn tegenspeler op de grond. Cvetkov krijgt een gele kaart. Kotev kopt de bal weg. Salevski is nu in balbezit. Met opzet legt Stanojkoviќ zijn tegenspeler op de grond. Stanojkoviќ krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Gecevski is nu in balbezit. Cvetkov verovert de bal door een tackle van achteren. Gecevski maakt een afschuwelijke overtreding. Gecevski krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Cvetkov is nu in balbezit. Garvanov verovert de bal door een tackle van achteren. Garvanov geeft een lange en hoge pass. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spase - xl 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spase 47%, xl 53%.
spase - xl 5:0
xl