Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Continental tomi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Veljov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beličanec komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Grosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Beličanec onderschept slim de pass. Beličanec met een sublieme pass. Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stavrik trapt de bal weg. Beličanec heeft problemen om de bal te vangen. Savevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Savevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Grosev is nu in balbezit. Savevski rent richting de bal. Savevski passt de bal met de wreef. Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Kazepov heeft problemen om de bal te vangen. Kazepov geeft een hoge lob. Šapkarev is nu in balbezit. Šapkarev schiet op doel. Stavrik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Continental - tomi 1:0

45e minuut.
Savevski verovert de bal door een tackle van achteren. Savevski passt de bal zonder na te denken. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Novakov de bal onder controle te krijgen. Lukiќ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Continental 32%, tomi 68%.
FC Continental - tomi 1:0

49e minuut.
Beličanec kopt de bal weg. Obetkovski heeft problemen om de bal te vangen. Obetkovski met een sublieme pass. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Beličanec kopt de bal weg. Asenov heeft problemen om de bal te vangen. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski onderschept slim de pass. Obetkovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Grosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov onderschept slim de pass. Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov rent richting de bal. Anastasov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Trajanovski passt de bal zonder na te denken. Grosev probeert naar een medespeler te passen. Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Savevski rent richting de bal. Savevski draait met de bal, schiet en ... Stavrik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mončev zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Jakimovski de bal. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kazepov rent richting de bal. Kazepov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Asenov de bal onder controle te krijgen. Lukiќ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obetkovski is nu in balbezit. Obetkovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Continental - tomi 1:1

82e minuut.
Klungelig pakt Beličanec de bal. Beličanec geeft een hoge lob. Novakov is nu in balbezit. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lukiќ met een harde bal richting middenveld. Beličanec is nu in balbezit. Beličanec passt de bal zonder na te denken. Šapkarev is nu in balbezit. Šapkarev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Davidov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazepov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov haalt uit met een fantastische trap. Lukiќ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Continental 63%, tomi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Continental - tomi 1:1