Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc andrej Fk Prevalec
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Lazarov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Svrzikapa komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Karčev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babunski rent richting de bal. Babunski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Ćuranov passt de bal met de wreef. Velevski speelt de bal door. Klungelig pakt Karčev de bal. Kalemanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Babunski bereikt de bal nog maar net als eerste. Razvigorov begaat een overtreding. Babunski raakt geblesseerd tijdens het duel. Džerov met een snel genomen vrije trap. Kalemanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemanov draait met de bal, schiet en ... Grupčev bokst de bal weg.

38e minuut.
Razvigorov passt de bal zonder na te denken. Malčankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin onderschept slim de pass. Turpin draait met de bal, schiet en ... Tenev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc andrej - Fk Prevalec 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc andrej 39%, Fk Prevalec 61%.
fc andrej - Fk Prevalec 0:1

49e minuut.
Tenev trapt de bal weg van het doel. Karčev rent richting de bal. Svrzikapa probeert naar een medespeler te passen. Rajčevski is nu in balbezit. Rajčevski haalt uit met een fantastische trap. Tenev bokst de bal weg.

59e minuut.
Pacoski is nu in balbezit. Pacoski geeft de bal voor. Babunski kopt de bal weg. Kalemanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Babunski rent richting de bal. Kalemanov rent richting de bal. Babunski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babunski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kalemanov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Razvigorov met een snelle inworp. Karčev heeft problemen om de bal te vangen. Rajčevski is nu in balbezit. Rajčevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Karčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panovski onderschept slim de pass. Panovski speelt de bal door. Klungelig pakt Džerov de bal. Džerov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemanov onderschept slim de pass. Babunski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemanov is nu in balbezit. Kalemanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Markov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc andrej 43%, Fk Prevalec 57%.
fc andrej - Fk Prevalec 0:1